Autor: BBC News na srpskom

BBC
16.09.2024.
14:57 > 15:15
Desničarka Alternativa za Nemačku (AfD) osvojila je većinu glasova na izborima u saveznoj državi Tiringiji, a mogla bi i u Brandenburgu za nekoliko nedelja.
  • Analizator

    16.09.2024 20:06
    Najbolja analiza dobije se kada se pogledaju rezultati ovih poslednjih izbora u Nemačkoj. A to je da je vladajući Zeleno-levi front Analene Berbok i Viole fon Kramon dobio 0% glasova. A 3-ći partner Šolc je dobio 6%.
    Tako da je kompletna vladajuća tzv.Semafor koalicija dobila 6%. Neverovatan poraz Šolcove vlade koga još jedino Vučić prima i jasan pokazatelj da se u Nemačkoj stvari menjaju i to u pravcu da narod ne želi konfrotaciju sa Rusijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna