Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.09.2024.
11:42 > 11:45
Dominik Pelikot, optužen da je organizovao desetine muškaraca da siluju njegovu ženu tokom više od deset godina, priznao je krivicu.
  • Andrija

    17.09.2024 15:47
    Andrija
    Sta reci,ljudska psiha je čudo! Dok su Francuzi i Nemci medju prvima u ovakvim,izopacenostima. Radio sam u obe Zemlje od 78 do penzije i svega sam se nagledao! Jednom priliku mi je vlasnik ponudio,uz novčanu nadoknadu,da budem sa njegovom suprugom kako bi on gledao i kasnije se pridružio. Odbio sam,jer nisam bio tako vaspitan,a bogme i bilo me strah,jer svasta mogu da ti prepisu! Nakon nekog vremena,svatio sam da polovina gradjana tako zivi i radi,i nista nevide cudno u tome. Sada,i kos nas se uveliko rade ovakve stvari koje bar ja smatram,bolesnim i treba ih strogo kaznjavati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna