Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.09.2024.
08:53 > 09:00
Predsednik Erdogan nije tajio da je Ankara zainteresovana da se pridruži, ali koliko je značajno za jednu zemlju, članicu NATO, da se pridruži nezapadnoj ekonomskom savezu koji predvode Rusija i Kina?
  • MaryPoppins

    18.09.2024 15:33
    Najpametniji
    BRICS obuhvata oko 40% svetskog stanovništva,prosek starosti BRICS drzava je izuzetno nizak,svi problemi u BRICSu se resavaju diplomatski,bez ucena i pritisaka sve je na dobrovoljnoj bazi,okuplja sve religiozne grupe i ako su mogli Iran I Saudijska Arabija da prevazidju svoje medjusobne probleme,onda mozemo i mi da budemo prisutni-to je misljenje Švajcarske koja od prvog sastanka učestvuje na svim platformama bRICsa i vidi BRICS kao ogromnu šansu za saradnju i poslove.Ako saradnja zanima svajcarsku,zasto je srbija nezainteresovana ni za učešće na platformama kao što to radi Švajcarska?
    Zašto se srbija uvek pravi najpametnija,to mi nije jasno,ali znam da je saradnja sa 4milijarde ljudi ogromna šansa za sve ,pa i Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna