Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.09.2024.
13:32 > 13:45
Tridesetdvogodišnja žena i njen verenik, vojni oficir, optužili su policajce za zlostavljanje, što je pokrenulo talas negodovanja širom zemlje.
  • Polozaj zene

    25.09.2024 14:49
    u Indiji! A u Srbiji?
    To nije prvi put da javnost u Indiji bude uznemirena zbog grupnog silovanja. Pre desetak godina, bracni par sa dvoje dece u Indiji je zaustavio automobil na putu, posto im je pukla guma. Iskocila su dvojica silovatelja koji su silovali zenu pod pretnjom nozem deci i u njihovom prisustvu i prisustvu muza. Prvo jedan silovatelj, pa onda drugi
    silovatelj. Silovali su majku...
    Indija je izasla na ulice i trazila
    smrtnu kaznu za zlocince! Smrtna kazna nad njima je izvrsena!
    U Srbiji postoji mnogo strasnija prica o sestorici silovatelja koji su upali u stan i drogirali majku i decu a gde je smrtno kaznjeno jedno od dvoje drogirane dece dvadesetak
    godina kasnije putem dirigovanog samoubistva ili psihotronog terorizma i pod jezivim pretnjama i ucenama! To je ucinjeno da se ne bi saznala strasna istina o pociniocima, o sestorici drzavnih zlocinaca i silovanju iz politickih razloga!
    Samo majka se bori za istinu, pravdu i sud! Bilo zemaljsku, bilo Boziju! Srbija nije izasla na ulice. Srbija cuti! Ceka gnev Neba i ostatka covecanstva! Najlosiji izbor! Za Srbiju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna