Autor: BBC News na srpskom

BBC
21.10.2024.
10:59 > 11:00
Pionirski projekat Prison life (Zatvorski život) stručnjaka Instituta za kriminološka istraživanja ispituje uslove u kojima žive osuđenici i često su im problemi isti kao ljudima na slobodi.
  • Realista

    21.10.2024 15:49
    teorija suštine
    Zamislite sistem zatvora u zemlji koja nema ni funkcionalni pravosudni sistem?! Tu se sva rasprava o ovoj i svim ostalim državotvornim temama za mene završava.
  • Zoran

    21.10.2024 15:46
    Najbolje da ubice,silovatelja i raznu drugu ološ šaljemo u banje na oporavak,možda bi belosvetski likovi bili zadovoljni.Bolje da gledaju u svoje dvorište i kakvi su im zatvori i uslovi u njima.
  • Tvorza

    21.10.2024 14:01
    Uslovi bolji nego u školama
    U novijim zatvorima uslovi su bolji nego u školama. Ako nemaju klima uređaj, mogu da ugrade o svom trošku i struju troše koliko hoće. Često čak zimi, čuvari se smrzavaju, a oni uključe klimu i otvore przor da se usput provertrava. Ako imate vezu ubace vas u vatrogasnu brigadu i radite kao neke vežbe, a ustvari ubaci se montažni bazen i leto provode bolje nego pola stanovništva Srbije.
    Uvesti obavezan društveno korisni rad, pa svi neka spavaju u zatvoru, a danju neka rade (neka kose travu uz auto put, čiste korov po pločnicima, i sl)
  • Mik

    21.10.2024 12:39
    Mik
    Užasan! Ako nemas para,umireš od gladi i nehigijene!
  • Mrgud

    21.10.2024 11:21
    Aristotel nije znao da postoje divlje i domaće političke životinje. Divlju životinju možeš da hraniš, da biješ, da stavljaš u kavez, šalješ u vojsku, od toga nema ništa. Domaću političku životinju dobijaš višegeneracijskim izlaganjem životu u porodici i ispravnim porodičnim vrednostima. Čovek se leči porodicom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna