Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Obama: Sankcije protiv Rusije treba da ostanu na snazi

Američki predsednik Barak Obama rekao je danas da se s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel složio da sankcije protiv Rusije treba da ostanu na snazi, naglasivši da će, ako Rusija nastavi dosadašnjim kursem, izolacija protiv nje biti pojačana.

Stefanović: Pojačana dežurstva policije na granici

Policija Srbije, Mađarske, Austrije i Nemačke postigle su danas dogovor o većoj saradnji kad je reč o sprečavanju ilegalne migracije, a ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović pozvao je migrante sa Kosova i Metohije da ne prodaju svoju imovinu jer će njih 99 odsto biti vraćeno.

Zvonko Veselinović oslobođen optužbi

Specijalni sud u Beogradu oslobodio je danas optužbi kontroverznog biznismena Zvonka Veselinovića iz Zvečana da je sa saradnicima protivpravno prisvojio 32 kamiona u vlasništvu Hipo Alpe Adria lizinga.

Preminula trudnica u Negotinu

Trudnica (20), koja je ranije primljena sa simptomima povišene temperature i suvim kašljem, umrla je u Negotinu, prenosi mediji.

Deca na internetu i dalje nebezbedna

U Srbiji se sakcionišu kriminalna dela ugrožavanja bezbednosti dece na internetu kada se ona već dese, dok sa druge strane Srbija i dalje nema nijedan pravni akt.