Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Advokati u sudnicama od petka?

Advokatska komora Srbije održaće sutra sednicu Upravnog odbora u Subotici na kojoj će biti razmatrana odluka o prekidu štrajka.

Dačić: U Srbiji nije bilo sankcija protiv medija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, povodom navoda o pritiscima na medije, da država ne treba da se meša u uređivačku politiku medija i naglasio da u Srbiji nije bilo sankcija ni protiv jednog medija.

Do 1. juna rešenja za legalizaciju

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će do 1. juna biti pripremljen poseban zakon ili propis koji će rešiti pitanje oko milion i po nelegalnih objekata u Srbiji.

Dinar sutra još slabiji

Dinar će sutra oslabiti prema evru za 0,3 odsto i zvanični srednji kurs biće 122,4469 dinara za jedan evro.

Vojvodina pomaže narodne kuhinje na Kosovu

Pokrajinska vlada zadužila je Direkciju za robne rezerve Vojvodine za isporuku robe vrednosti 2,75 miliona dinara za rad narodnih kuhinja na Kosovu, saopšteno je posle sednice Vlade.

Šakil O'Nil postao policajac

Jedan od najboljih centara u istoriji košarke, četvorostruki NBA prvak Šakil O'Nil, koji je igračku karijeru završio 2011. godine, počeće da radi kao policajac u floridskom gradu Doralu, udaljenom 20-ak kilometara od Majamija.

Preminuo Kemal Monteno

Čuveni pevač Kemal Monteno preminuo je jutros u Zagrebu u 67. godini. Vest o smrti poznatog kantautora potvrdila je njegova ćerka.

APOS: Hitne mere za kredite u "švajcarcima"

Asocijacija potrošača Srbije (APOS) zatražila je danas da Vlada Srbije i Narodna banka Srbije hitno preduzmu mere kako bi se pomoglo građanima da lakše otplaćuju kredite indeksirane u švajcarskim francima.