Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Nikolićev savetnik: Mali avioni kruže iznad kuće u Bajčetini

Organi zaduženi za bezbednost šefa države primetili su u poslednje vreme pojačanu aktivnost sportskih aviona koji lete na malim visinama iznad kuće predsednika Tomislava Nikolića u Bajčetini, piše za današnju Politiku savetnik predsednika Srbije Oliver Antić.

Vlada usvojila izmene zakona o notarima

Vlada Srbije usvojila je jutros predloge izmena Zakona o javnom beležništvu i pratećeg seta zakona koji bi u ponedeljak trebalo da budu poslati u skupštinsku proceduru.

Potonuo brod na reci Jangce, poginule 22 osobe

Najmanje 22 osobe su nastradale, a jedna se još vodi kao nestala, nakon što je na reci Jangce, u istočnoj kineskoj provinciji Đangsu, potonuo remorker, potvrdile su danas kineske vlasti.

Godina 2014. najtoplija ikad

Godina 2014. bila je najtoplija godina na planeti od početka praćenja temperature 1880. godine, saopštila je američka Agencija za okeane i atmosferske prilike.

Mirović: Niko nije isključen iz stranke

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je večeras da Glavni odbor SNS nije raspravljao o eventualnoj smeni ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović i da ona ostaje jedan od najagilnijih članica stranke.