Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Teretnjaci ne mogu u BiH zbog štrajka

Auto moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da se, zbog generalnog štrajka, u koji će stupiti prevoznici Republike Srpske, danas od 12 časova očekuje zatvaranje svih graničnih prelaza i carinskih terminala za teretni saobraćaj prema Bosni i Hercegovini.

Male količine besplatnih petovalentnih vakcina

Institut "Torlak" počeo je raspodelu petovalentnih vakcina koje finansira Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO), kao deo obavezne imunizacije dece, ali je na raspolaganju samo ograničena količina koju je isporučio strani proizvodač.

Slovenac u avionu zapretio da ima bombu

Putnici aviona koji je sa rimskog aerodroma Fiumičino trebalo da u sredu uveče poleti za Beč evakuisani su nakon što je jedan putnik iz Slovenije rekao da se ukrcao sa bombom.

Unuk Envera Hodže uhapšen zbog droge

Albanska policija je juče uhapsila osam ljudi, među kojima su dva Kolumbijca i unuk bivšeg staljinističkog lidera Albanije Envera Hodže i zaplenila 100 kilograma kokaina, saopštili su zvaničnici.

Pronađen trup aviona Er Azije

Brod singapurske mornarice pronašao je u Javanskom moru 30 metara dug deo trupa srušenog aviona Er Azije sa krilom, saopštile su danas vlasti.

Maja Gojković u bolnici?

Predsednica skupštine Srbije Maja Gojković juče je primljena na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici zbog bolova u grudima.

Pronađen vozač koji je kolima naleteo na tinejdžerke

Policija je večeras pronašla vozilo "Seat" beogradske registracije i vozača D. V. (57) iz Surčina, koji se sumnjiči da je u ponedeljak oko 21 sat u Skopljanskoj ulici u Surčinu naleteo na grupu tinejdžera i tom prilikom teško povredio dve maloletnice.

Dinar sutra konačno malo jači

Dinar će sutra ojačati prema evru 0,3 odsto i zvanični kurs iznosiće 122,4890 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).

VIDEO: Žena javno pogubljena zbog preljube

Džihadisti povezani sa Al Kaidom javno su pogubili ženu optuženu za preljubu na severozapadu Sirije, što je 14. egzekucija zbog vanbračnog seksa ili homoseksualnosti od jula prošle godine, saopštila je danas Sirijska opservatorija za ljudska prava.