Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

U Gangu pronađena 102 tela

U pritoci reke Gang na severu Indije pronađena su tela 102 osobe, među kojima ima i dosta dece, za koje indijske vlasti sada istražuju kako su dospela u reku.

Cena nafte nastavlja da pada

Terminske cene nafte su danas ponovo "skliznule" ka šestogodišnjem minimumu, nakon što su vodeći proizvođači tog energenta poručili da će zadržati postojeći nivo proizvodnje uprkos prekomernim zalihama.

Zločini o kojima se ništa ne zna

Nedavni masakr u Bagi doneo je različite informacije, međunarodne organizacije tvrde da je ubijeno 2.000 ljudi, dok vlasti u Nigeriji navode broj od 150.

Trojica poginula u sudaru

Tri osobe poginule su oko 17 sati, kada je na putu Pećinci - Popinci putnički automobil udario u vozilo Doma zdravlja.

Radnici Agroživa protestovali ispred Srbijagasa

Oko 50 radnika kompanije "Agroživ" iz Žitišta, koji su jutros peške krenuli za Novi Sad na razgovor sa direktorom "Srbijagasa" Dušanom Bajatovićem, stigli su do sedišta te firme i održali miran protest.

Pretnje smrću još jednom francuskom nedeljniku

Najveći i najpopularniji satirični nedeljnik u Francuskoj "Okovani patak" (Le Canard Enchaine) obelodanio je da je dobio jezive pretnje smrću dan pošto su islamisti ubili 12 osoba u napadu na redakciju časopisa "Šarli ebdo" (Charlie Hebdo) u Parizu.

Mađarska najavljuje pregovore sa Srbijom o novom gasovodu

Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine, Peter Sijarto, izjavio je danas da očekuje intenziviranje pregovora sa Srbijom, Turskom, Grčkom i Makedonijom o potencijalnoj gradnji novog gasodova koji bi vodio do zemalja centralne Evrope.