Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

I Crna Gora traži objašnjenje zbog zastave Velike Albanije

Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija Crne Gore uputilo je instrukciju ambasadi te države u Tirani da od albanskih vlasti zatraži informacije o tome zašto se zastava "prirodne Albanije" pojavila na rezidenciji albanskog premijera Edija Rame, piše "Dan".

DS: Vučić da objasni zašto raste javni dug

Demokratska stranka je pozvala premijera Srbije Aleksandra Vučića da objasni građanima kako i zbog čega je javni dug za dva meseca povećan za 570 miliona evra, kao i na šta je taj novac utrošen.

MUP: Lični podaci građani nisu kompromitovani

Načelnik Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Slobodan Nedeljković odbacio je navode medija da je informacioni sistem MUP-a ugrožen i da su podaci građana kompromitovani.

Uhapšeni zbog heroina

Kod 34-godišnjeg Novosađanina, policija je juče, pronašla 32 paketića sa prahom za koji se sumnja da je heroin.

Pucao u kazinu, a onda ga izlomio

Novosadska policija uhapsila je Z. K. (42), zbog sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja  i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Uhapšeni zbog nameštanja tendera

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica JKP "Standard" iz Vrbasa zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotrebe službenog položaja.