Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

"Beko nije dao izjave medijima"

Advokatska kancelarija Tomanović saopštila je danas da biznismen Milan Beko, na koga je u novembru pucano ispred porodične kuće na Senjaku, nije dao izjavu nijednom mediju.

Bombama na restoran i džamiju u Francuskoj

Dan nakon napada na redakciju magazina Šarli Ebdo, danas se dogodila eksplozija u radnji koja prodaje kebab u mestu Viljfronš sir la Son, dok su bombe bačene na jednu džamiju u mestu Mans.

Slučaj "Beko" doveo do pobune u policiji?

Naredba ministra policije da smeni načelnika Uprave kriminalističke policije Beograda Nebojšu Markovića, zbog propusta u slučaju "Beko", preti da izazove pobunu u najvećoj policijskoj upravi.

Tužilac traži 18 godina zatvora za ubistvo Marka Ivkovića

Javni tužilac u Istanbulu je zatražio zatvorsku kaznu u trajanju od 18 godina za Kadrija Aktaša, osumnjičenog za ubistvo navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića uoči utakmice Evrolige izmedu košarkaša Galatasaraja i Crvene zvezde 21. novembra u Istanbulu.

Napadači tačno znali koga će ubiti

Naoružani muškarci koji su danas upali u redakciju satiričnog lista "Šarli Ebdo" imali su jasnu nameru da ubiju glavnog urednika Stefana Šarba, najnovija je informacija koju su francuskim medijima dali policijski izvori.

Od Poljske zatraženo da izruči Polanskog

Poljska je danas primila zahtev za ekstradiciju reditelja Romana Polanskog Sjedinjenim Američkim Državama, gde ga traže zbog optužbi za silovanje maloletnice 1978. godine, saopštila je Kancelarija poljskog Tužilaštva.

Led na nekoliko većih reka u Srbiji

Na nekoliko većih reka u Srbiji zbog hladnog vremena prognozirana je pojava kratkotrajnog priobalnog leda a na banatskim vodotokovima manje povećanje debljine postojećeg leda.