Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Dinar sutra slabiji 0,5 odsto

Dinar će sutra oslabiti 0,5 odsto i zvanični srednji kurs iznositi 121,7415 dinara za jedan evro, objavila je danas Narodna banka Srbije.

Među oduzetom imovinom i torbica Merilin Monro

Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom u 2014. godini preuzela je upravljanje nad 53 nekretnine, 26 automobila i 105.000 evra, zbog sumnje da su stečeni kriminalom, rekao je direktor Direkcije Dejan Carević.

Vatrogasci spasili dete iz požara u Obrenovcu

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke čete iz Obrenovca uspeli su da oko 10.30 evakuišu dete rođeno 2013. godine iz zaključanog stana koji je bio ispunjen dimom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izgorelo 26 kuća u požarima u Australiji

Gotovo 30 ljudi je zatražilo lekarsku pomoć, a 26 kuća je izgorelo u požarima koji su zahvatili šumske masive država Južna Australija i Viktorija u južnom delu Australije, saopštili su danas zvaničnici.

Platili 62.500 evra za lektorisanje govora šefa diplomatije

Poljski poreski obveznici platili su najmanje 62.500 evra samo za to da govori njihovog donedavnog šefa diplomatije Radoslava Sikorskog, inače diplomca Oksforda i svojevremeno ratnog izveštaca britanskih medija, zvuče savršeno na engleskom jeziku, objavio je u novom broju poljski nedeljnik "Vprost".