Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Stefanović nagradio policajce za hrabrost i požrtvovanost

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nagradio je danas i zahvalio se policijskim službenicima Stojanu Stankoviću iz Bavaništa kod Pančeva i Đurici Vračareviću iz Srbobrana koji su u 2014. godini pokazali hrabrost, požrtvovanost i nesebičnost u svom poslu i zaštitili bezbednost i živote svojih sugrađana, kao i imovinu.

Udovičić: Izbaciti politiku iz sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je da su sportski uspesi obeležili dešavanja u Srbiji 2014. godine, ali da se politika mora izbaciti iz ove oblasti.

Vulin: Godina borbe za povećanje zaposlenosti

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin očekuje da će ovo biti godina borbe za povećanje zapošljavanja, posebno mladih ljudi i da će mere koje je vlada preduzela lane biti vidljive krajem 2015.

Velika pljačka Srbije - slučaj Božidara Đelića

Deceniju i po nakon početka postmiloševićevske tranzicije, Srbija se suočava sa rezultatima kriminalne tajkunske privatizacije, sveopšte pljačke društvenog bogatstva, rastućim javnim dugom i potpunim ekonomskim propadanjem.

Vozači, budite oprezni na putevima

Zbog jakog mraza i poledice koja se danas očekuje u Srbiji, apeluje se na vozače da opreznije rukuju svojim vozilima, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju signalizaciju.