Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Vozači, pazite zbog poledice

JP "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da posebnu pažnju obrate prilikom vožnje na području Srbije zbog najave niskih temperatura.

Tabaković: Verujte NBS kao i do sada

Narodna banka Srbije vrlo dobro je odmeravala svoje korake u prethodnoj godini i kurs dinara biće manji početkom godine, kaže guvernerka Jorgovanka Tabaković.

Evakuacija zbog tri tone petardi i raketa

Oko tri tone pirotehnike pronađeno je u utorak u stanu u Hamburgu uoči proslave Nove godine pa je policija naredila evakuaciju iz svih stanova i poslovnih prostora iz zgrade i ostalih kuća u krugu od 200 metara od zgrade u kojoj je pronađena ogromna količina eksplozivnog materijala.

"Pokosio" dedu i njegove unuke na pešačkom prelazu

Stefan G. (20) udario je svojom "hondom" Vladimira Danilovića (77) koji je u tom trenutku bio na pešačkom prelazu sa svojim unukama Sofijom (9) i Teodorom (14), u Ulici Marije bursać u Zemunu, danas oko 13 sati.

Pojačana kontrola mesa tokom praznika

Veterinarski inspektori Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine sprovodiće u vreme praznika, usled povećanog prometa hrane životinjskog porekla, pored redovnih, i pojačane kontrole, u svih 25 okruga na teritoriji Srbije.

Tomić: Srbija neće biti prepreka na Koridoru 10

Carina Srbije ove godine uplatiće u budžet čak 300 miliona evra više nego 2013. godine, a taj porast je ostvaren boljom organizacijom i pored toga što se carinske stope, zbog približavanja Srbije EU smanjuju, izjavio je direktor Uprave carina Miloš Tomić.