Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pobuna putnika u avionu Er Srbije

U avionu Er Srbija (Air Serbia) na relaciji Beograd - Podgorica morala je da interveniše policija jer su neki putnici zbog kašnjenja leta skoro tri sata hteli da napuste avion.

Mihajlović: Nikada nije dovoljno žena u Vladi

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović smatra da u Vladi Srbije žena nije nikada dovoljno i da je žena retko ta koja donosi odluku i koja potpisuje ozbiljne stvari i poslednja kaže - to će biti lako.

Veternik: Muž pucao u ženu pa se ubio?

Beživotno telo muškarca M.J. (56) pronađeno je u kući u Ulici Vuka Karadžića u Veterniku, dok je u Klinički centar Vojvodine prebačena tridesetrogodišnja žena sa prostrelnim ranama.

Dvogodišnjak slučajno ubio majku

Jedan dvogodišnji dečak slučajno je ubio svoju majku kada je, dok su kupovali u prodavnici, gurnuo ruku u njenu tašnu, gde se nalazio pištolj, koji je opalio, saopštila je policija u gradu Hajdenu, u američkoj saveznoj državi Ajdaho.

Ukrajina demantovala radioaktivno curenje

Predstavnici ukrajinskih vlasti demantovali su danas vesti pojedinih medija o curenju radioaktivnih supstanci na Zaporoškoj atomskoj centrali na jugu Ukrajine, najvećoj u Evropi.

Skromniji doček Nove godine u Srbiji

Proteklih godina u većini gradova širom Srbije doček Nove godine tradicionalno se organizovao na gradskim trgovima, međutim ove godine slavlja će u nekima od njih izostati zbog finansijske situacije.

Dečiji dodatak dobijaju i bogatiji

Svako deseto dete koje dobija dečji dodatak odrasta u najbogatijim porodicama u Srbiji, glasi jedan od najzabrinjavajućih podataka, izveden iz istraživanja čiji su autori UNICEF i Republički zavod za statistiku (RZS).

Nemačka: Četvoro mrtvih u prevrtanju autobusa

Najmanje četiri osobe su poginule, a 40 povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu A4 u istočnom Hesenu, kada se putnički autobus obrušio u provaliju duboku oko 50 metara.

MUP: Pao sistem za izradu dokumenata

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je usled povećanog opterećenja "pao" deo informacionog sistema na kojem se rade dokumenta građana.

Avion "Er Azije" promašio pistu

Avion kompanije "Er Azija Zest" promašio je pistu prilikom sletanja po olujnom vremenu u centralnom delu Filipina, pri čemu je letelica pretprela oštećenja.