Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Sombor: Šest "Ravangrad Wine Fest"

Šesti međunarodni festival vina, hrane, čardi, salaša i tamburaša biće održan 5. i 6. decembra u Gradskoj hali "Mostonga" od 13 do 20 časova.

Bora Čorba se povukao iz politike

Poznati srpski roker Bora Đorđević obratio se danas javnosti kako bi najavio da se definitivno povlači iz politike i odriče bilo kakvog političkog angažmana.

Dinar prešao i 121

Dinar će sutra oslabiti prema evru 0,2 odsto i zvanični kurs iznosiće 121,2160 dinara za evro, što je najniža vrednost nacionalne valute od početka ove godine.

Ukrali dva kilometra šina kod Kovina

Policija je uhapsila sedam osoba zbog krađe više od dva kilometra šina na pruzi Vladimirovac-Kovin, čime su Železnicama Srbije naneli štetu veću od 7,5 miliona dinara.

Nju Delhi: Zabranjena vozila starija od 15 godina

Sud u Indiji zabranio je upotrebu svih motornih vozila starijih od 15 godina na ulicama Nju Delhija, u pokušaju da se smanji zagađenost vazduha koja je u tom gradu najveća u svetu, kako je pokazala studija Svetske zdravstvene organizacije.

Godinu dana kućnog pritvora za mito od 19.000 evra

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na godinu dana kućnog zatvora bivšeg pomoćnika direktora preduzeća "Želvoz" iz Smedereva Slobodana Kirna zbog primanja mita od 19.000 evra, kao i poklona u vrednosti od preko 71 hiljadu dinara.