Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Advokat osumnjičene lekarke: Policija ugrozila nepristrasno suđenje

Pedijatar - neonatolog Gordana I. dva puta je spasla život bebi iz Kovilja koja je neposredno posle rođenja preminula 24. oktobra u Dečijoj bolnici, navodi advokat Željko Marović. On tvrdi da je policija prekršila Gordanina ljudska i zakonska prava dostavljajući tekst krivične prijave medijima.

U udesu na Telepu povređeno 7 osoba

Sedmoro ljudi lakše je povređeno u sudaru kombija i autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 6 koji se jutros desio u Vršačkoj ulici na Telepu.

Nastavak istrage za ubistvo Vučurovića

Inspektori Novosadske kriminalističke policije nastavili su rad na rasvetljavanju ubistva Velibora Vučurovića koji je 27. marta uveče, hicima iz vatrenog oružja ubijen u Bulevaru Jaše Tomića.

Betanija poriče odgovornost za smrt bebe

Rukovodstvo novosadskog porodilišta tvrdi da je novorođenče iz Kovilja koje je u toj ustanovi preminulo 24. oktobra, savesno lečeno, kao i da je smrt bebe izazvana naglim pogoršanjem zdravstvenog stanja.

Sleteo s puta i poginuo

Miljan Miljanić (27) iz Vrbasa, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu između Vrbasa i Bačkog Dobrog Polja, kod "Karneksovog" voćnjaka.

Lekarku optužuju za smrt bebe

Zbog smrti novorođenčeta, policija je podnela krivičnu prijavu protiv 49-godišnje doktorke Gordane I. iz Betanije, potvrdila je Radiju 021 portparolka novosadske policije Mileva Tomić.

Novosađanka poginula na mostu kod Beške

U teškoj saobraćajnoj nesreći na gradilištu novog mosta kod Beške u ponedeljak oko podne, na licu mesta poginula je 25-godišnja Novosađanka Ivana Jakovljević, dok je Miloš Kolarić (30) iz Beograda sa teškim povredama opasnim po život odvezen u Urgentni centar, gde je operisan.  

Kesu s drogom bacio na drvo

Petar J. (31) iz Maradika i Zoran P. (28) iz Novog Sada uhapšeni su prilikom kupoprodaje droge u noći između srede i četvrtka.

Uhapšeni tokom primopredaje heroina

Kriminalistička policija uhapsila je Zorana P. (1982) iz Novog Sada i Petra J. (1979) iz Maradika, zbog sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima.

Radnika ubila dizalica, ne zna se kako

Tačan uzrok nesreće u kojoj je poginuo pedesetogodišnji Zoran Macurić, radnik firme "Montaža mont" još nije poznat iako su odmah juče na lice mesta izašli i istražni sudija i inspkcija rada.

Dizalica od 17 tona pala na radnika

I dalje se ne zna uzrok tragedije u kojoj je pedesetogodišnji Zoran Macurić, radnik firme "Montaža mont", poginuo na radnom mestu u Slobodnoj carnskoj zoni, kada je na njega pala auto dizalica dok je njome manevrisao teretom.

Novosađanin dve devojčice terao na oralni seks

Kriminalistička policija uhapsila je 42-godišnjeg Novosađanina Zorana K. zbog sumnje da je u više navrata, seksualno uznemiravao i prisiljavao na oralni seks dvoje maloletne dece svoje nevenčane supruge.