Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

FOTO: Građansko hapšenje na Novom naselju

Kako saznaje Radio 021, Rade K. sa Novog naselja sprečio je pljačkaša cvećare "Breza" na Novom naselju da pobegne s plenom oborivši ga na zemlju u trenutku kada je ovaj istrčao iz radnje, a potom su pritrčala još dva prolaznika i pomogla mu da lopova zadrži do dolaska policije.

Lažna dojava o bombi

Nepoznata osoba, jutros oko 8 sati, javila je telefonom policiji da je podmetnuta bomba u Domu zdravlja u Ulici Zmaj Ognjena Vuka.

Pritvor zbog 11 krađa

Policija je jutros uhapsila četrnaestogodišnjeg S.Š, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio više krađa.

Pritvor za zlostavljače deteta

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana maloletnim M.Z. i S.S. iz Budisave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljube nad detetom.

Treći advokat odložio suđenje

Javna sednica sudskog veća novosadskog Apelacionog suda u slučaju Dragana Racića (24), nepravosnažno osuđenom na kaznu zatvora od pet godina zbog teške saobraćajke, je odložena.

Pritvor zbog obljube nad detetom

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana maloletnim M. Z. i S. S. iz Budisave, zbog sumnje da suizvršili krivično delo obljube nad detetom, prenosi Novosadska televizija.

Nastavak suđenja za tešku saobraćajku

U sredu bi trebalo da bude održana javna sednica sudskog veća Apelacionog suda u slučaju Dragana Racića, koji je pred Višim sudom nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe.

Bludničili nad šestogodišnjakom

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Budisave, osumnjičenih da su 9. i 11. decembra počinili blud nad šestogodišnjim detetom, kao i protiv 18-godišnjeg Janoša K. jer je sve snimao mobilnim.  

Državne višnje u zakup novosadskoj firmi

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv Ljubisava L. (64) iz Tomaševca, zbog zloupotrebe ovlašćenja u privredi kojom je omogućio da "Brazda grup" doo iz Novog Sada ubere i odnese rod višanja sa državnog i društvenog zemljišta, u vrednosti od oko tri miliona dinara.

Bahatost taksiste snimila kamera

Novosadska policija je protiv vozača VIP taksija, Nebojše N. (40), podnela prijavu za nasilničku vožnju i krivičnu prijavu za nanošenje lakih telesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi.

Tri bombe na Novom naselju

Tri neeksplodirane avionske bombe, pronađene su prilikom iskopavanja zemljišta u blizini kasarne "Jugovićevo", odnosno iza novog bloka zgrada zvanog Sunčana strana, u produžetku Bulevara Slobodana Jovanovića.