Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Uhapšeno četvoro džeparoša

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandra I. (1987) iz Titela i Novosađana Erike B. (1985), Šandora B. (1989) i Lasla V. (1978), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krađu.

Optužnica za osumnjičenog pedofila

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv pedesetosmogodišnjeg Ivana Milovića Štasnija, nastavnika geografije u osnovnim školama "Jovan Dučić“ u Petrovaradinu i "Veljko Vlahović" u Šangaju, zbog obljube zloupotrebom službenog položaja i prikazivanja pornografskog sadržaja sedmorici svojih učenika.

Uhvaćeno troje džeparoša

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandra I. (1987) iz Titela, Erike B. (1985) i Lidije R. (1985) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su počinili krađu.

Osumnjičeni za krađu konstrukcije mosta

Policija u Sremskim Karlovcima, odmah posle počinjenog krivičnog dela, uhvatila je Safeta M. (1971), Bajrama M. (1963) i Enisa M. (1986) iz Beočina, zbog osnovane sumnje da su počinili krađu.

Žena poginula u udesu u Kaću

Od povreda, zadobijenih u saobraćajnoj nesreći juče ujutru na ulazu u Kać, preminula je Radojka Vujaković (1949) iz tog mesta.

Osumnjičeni za prodaju droge

Policija je uhapsila Novosađane Dragana A. (1985), Janoša A. (1979) i Roberta A. (1981), zbog postojanja osnovane sumnje da su prodavali drogu.

Primoravao devojke na prostituciju

Policija je u Pećincima uhapsila Dragoslava M. (38) osumnjičenog da je dve devojke iz Novog Sada primoravao na prostituciju u njegovom neprijavljenom kafe baru, saopštila je danas policija Sremske Mitrovice.

Mornar i dalje u teškom stanju

Bugarski mornar koji je povređen u požaru na teretnom brodu i dalje je u teškom stanju, kaže za Radio 021 Ognjen Kelečević iz Kliničkog centra Vojvodine.

Povređena devojčica stabilno

Stanje 16-godišnje devojčice koja je juče povređena u saobraćajnoj nezgodi u Veterniku, je stabilno, saznaje nezvanično Radio 021.