Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Uhapšen zbog malverzacija

U Novom Sadu je uhapšen direktor preduzeća "Tehnomont metali" Vladimir V. (48) zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja prisvojio šest miliona dinara, saopštila je danas policija.

Uhapšen zbog pljačke kioska

Temerinska policija uhapsila je meštanina Čanada H. (1984), zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio razbojništvo.

Pohapšeni zbog droge

Policija će protiv Novosađana Predraga S. (34) i Tomislava S. (27) podneti krivične prijave zbog postojanja sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima, dok će protiv trećeg osumnjičenog, Nikše M. (25) iz Beograda, podneti krivičnu prijavu zbog posedovanja droge.

Osumnjičen za pljačku menjačnice

Novosadska policija uhapsila je Dragana M. (1978) iz Pančeva, osumnjičenog da je, pre dva dana, opljačkao menjačnicu "Majur", u Petrovaradinu.

Još nije zakazano suđenje za udes u Kisačkoj

Suđenje pred Apelacionim sudom Draganu Raciću, osuđenom na pet godina zatvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe, još nije ni zakazano, iako je od donošenja presude pred Višim sudom prošlo tri i po meseca.  

Vozili pijani i bez dozvole

Dejan P. (1977) iz Bačkog Gradišta kažnjen je sa 50 dana zatvora zbog više saobraćajnih prekršaja, koje je počinio u ponedeljak ujutru u Novom Sadu.

Pronađeno telo u stanu

Beživotno telo šezdesetogodišnjaka u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je u stanu u ulici Laze Nančića 1.

Opljačkana zlatara u 10 ujutru (Video)

Zlatara "Vera" u Žablju opljačkana je u subotu pre podne, a pljačkaš, star oko 30 godina, pobegao je nakon što je u 10 sati, od prodavačice, odneo značajnu količinu robe.

Pucnjava u Sremskoj Kamenici

Protiv 18-godišnjeg Aleksandra R. i Borislava T. starog 19 godina iz Sremske Kamenice biće podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su pucali iz pištolja, vozeći se džipom ulicama tog naselja.

Grom izazvao požar

U požaru, koji je izazvao udar groma, sinoć su izgoreli ekonomski objekti u domaćinstvima porodica Veselinov i Randelj u Kaću.

Sahranjen ubica devojčice iz Ledinaca

Ubica iz Ledinaca, Mladen Ogulinac, koji je početkom meseca umro uzatvoru, sahranjen je u četvrtak ujutro na Gradskom groblju u Novom Sadu, bez prisustva porodice i prijatelja.

Osumnjičen za devet krađa

Policija je uhapsila Novosađanina Željka V. (1954), zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio  devet krađa.

Napastvovana štićenica Sigurne kuće

Protiv četrnaestogodišnjeg štićenika Sigurne dečje kuće policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pokušao da obljubi dve godine mlađu štićenicu ove ustanove.

Psihičko stanje silovatelja još nepoznato

Tim psihijatara koji je bio zadužen da posmatra Mladena Ogulinca, optuženog za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice iz Starih Ledinaca, tek narednih dana će doneti zaključke o njegovom stanju.