Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pretio komšiji bombom

Policija je uhapsila Dragišu M. (1955), nakon što je pretio da će bombom razneti komšiju i njegovu porodicu.

Pritvor za silovatelja

Silovatelju sa ''Fejsbuka'' Milanu Mandiću (24) iz Vrbasa, koji je pre nekoliko dana napastvovao devojku sa kojom se dopisivao preko te društvene mreže, određen je jednomesečni pritvor.

Gorela hladnjača

U hladnjači "Centroslavije" u Temerinskoj 102 jutros oko 8:30 časova izbio je požar, a povređenih nije bilo.        

Silovao drugaricu sa Fejsbuka

Novosadska policija je identifikovala i uhapsila Milana Mandića (1986) iz Vrbasa, zbog osnovane sumnje da je silovao devojku koju je upoznao preko Interneta.    

Uhapšen razbojnik

Dragan B. (1986) iz Novog Sada uhapšen je zbog osnovane sumnje da je izvršio razbojništvo.

Odloženo suđenje Goranu Davidoviću

Suđenje Goranu Davidoviću (35) i još osmorici zbog napada na učesnike antifašističkog skupa u Novom Sadu, odloženo je na zahtev Davidovićevog branioca, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Novosadska policija uhapsila je beskućnika Ivicu K. (1956) iz Kaća, koji je 20. februara u centru Novog Sada izbo jednog momka.

Mladić poginuo u udesu

Jedan mladić je poginuo, a sedam osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na putu između Sremske Kamenice i Paragova. Nesreća se dogodila jedan sat iza ponoći, kada je Nikola K. (1980) iz Novog Sada, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad "stojadinom".

Razmatra se 5 promena pravila

Pet potencijalnih promena pravila biće na dnevnom redu godišnjeg sastanka Međunarodnog odbora fudbalskih asocijacija (IFAB).

Uhapšen izbacivač iz Hedonista

Novosadska policija uhapsila je 22-godišnjeg Stanka P. iz Vrbasa sa prebivalištem u Novom Sadu i podnela protiv njega krivičnu prijavu jer je prošlog vikenda brutalno pretukao jednog mladića ispred kluba "Hedonist" i išamarao njegove prijateljice

Dojave o bombama u sudu

Novosadska policija je saopštila da su obe današnje dojave o podmetanju eksplozivnih naprava u novosadskom sudu bile lažne.

Udes na raskrsnici (video)

Na raskrsnici ulica Vojvode Bojovića, Svetozara Miletića i Jovana Subotića, jutros je došlo do lakšeg udesa u kojem su učestvovali putnički automobil i autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Uhapšeni osumnjičeni za krađe

Temerinska policija uhapsila je Đura J. (1988) i Sinišu A. (1981) iz Bačkog Gradišta i maloletnog R. S. (1992) iz Budve, državljanina Crne Gore, zbog osnovane sumnje da su, u januaru i februaru, počinili više krađa na području Temerina.

Uhapšeni razbojnici

Novosadska policija uhapsila je dvojicu osumnjičenih razbojnika, svega nekoliko minuta pošto su opljačkali prodavnicu u ulici Sonje Marinković.

Krivične prijave za učenike

Protiv četvorice učenika Poljoprivredne škole u Futogu policija će podići krivične prijave zbog uznemiravanja hitnih službi, kao i ometanja službenih lica u obavljanju dužnosti.

Lolovićeva 33. u veleslalomu

Srpska skijašica Jelena Lolović zauzela je 33. mesto u veleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru, dok je Nevena Ignjatović nadmetanje završila na 39. poziciji.