Info
27.01.2015.
14:31
Politikolog Duško Radosavljević izjavio je danas da je neprihvatljiv ton kojim se funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović obratio predsedniku Demokratske stranke (DS) Bojanu Pajtiću i da rukovodstvo SNS treba da shvati da je na vlasti, a ne u opoziciji.
  • kris82

    27.01.2015 19:59
    Razno razni politički analitičari treba svoje aršine prema svima da usmere jednako!
  • 27.01.2015 18:20
    ZELEN
    Reč je o uvredama i potezima, koji svakako liče samo na jednog gospodina-B.P.!
  • Mrgud

    27.01.2015 17:47
    Radosavljević i pravo
    Neprihvatljiv je bio i ton i rečnik poslanika DS u Skupštini Srbije kada su se nedavno obraćali predsedniku Skupštine pa Radosavljević tada nije reagovao.Sada reaguje zato što je ugrožen neko ko mu je politički blizak.Za njega pravo nije univerzalna kategorija nego zavisi od toga ko je meta tj. da li mu politički neko odgovara ili neodgovara.Drugim rečima, prvo ću da vidim ko je u pitanju pa ću na osnovu toga odlučiti da li ću da ga branim lili ne.
  • Pratilac situacije

    27.01.2015 16:24
    Orkestrirano
    Ne želim da branim Mirovića,nisam ničiji advokat,ali nadam se da nismo zaboravili da se radi o Pajtiću ,kada je uništavao Razvojnu banku Vojvodine nisam čuo nikoga od navedenih da je postavljao pitanje odgovrnosti Pajtića koji je na čelu Vojvođanske administracije preko 10 godina a svašta se dešavalo. Radosavljević umesto da se brine za slobode građana štiti Predsednika IV AP Vojvodina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna