Info
28.01.2015.
12:02 > 12:49
Strukovne organizacije osuđuju najave ministra Aleksandra Vulina u vezi sa osnaživanjem ustanova socijalne zaštite rezidencijalnog tipa za samoodrživost, jer svi međunarodni standardi nalažu deinstitucionalizaciju kao najbolji način zaštite ljudskih prava .
  • 28.01.2015 15:30
    Samo Institucija!
    Država daje pare NVO kada sama oceni da će one bolje uraditi neki posao nego sama država. Znači država odlučuje kome daje pare, za čega i koliko. Naša država je, neki kažu, korumpirana i plen partija koje su se domogle vlasti. Zato je bolje da sve odmah preuzmu "institucije", nego da se batrgamo i gubimo vreme, a opet će na kraju dobiti "institucije".

    PS: Mladi, setite se onog: Diplomiraj i pali!
  • Milan

    28.01.2015 14:24
    NVO - Naviklo Vikom Otimati
    Komentar je da NVO-i hoce da im država da pare za nešto što bi oni navodno uradili umesto da same institucije to urade same ustede pare državi i još same počnu da zaradjuju...

    Na taj način su NVO-i ali i drugi parazitirali decenijama...Sva sreca pa vise nece moci!

    A mogle bi i te NVO jednom da počnu da zaradjuju svoje pare a ne samo da troše one koje ja zaradim i dam državi u formi poreza! Dakle...ja ne dam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna