Info
01.02.2015.
18:47
Hiljade demonstranata u Budimpešti tražilo je smenu vlade premijera Viktora Orbana, samo dan uoči posete nemačke kancelarke Angele Merkel Mađarskoj.
  • Anonimus

    02.02.2015 12:49
    @ZoranNS - SAD, bankarski lobi, Šoroš
    Potpuno se slažem sa komentarom. Kada su pritisnuli ambasadora SAD da dokaže trvdnje korupcije u poreskoj upravi na sudu on je odmah povukao optužbe bez obrazloženja...
  • Strani placenici

    02.02.2015 07:37
    uvek spremni
    Op, idemo po starom. Neka gubernator kolonije napravi makar jedan jedini korak protiv interesa Imperije (a u interesu svoga naroda i kolonije), odmah mu sleduju demonstracije. Prvo ovako par mirnih, a ako se odmetnuti gubernator "ne dozove pameti" i "ne shvati neoborivu činjenicu i istinu" da samo Imperija sme da ima interese na ovoj planeti, onda mu sleduje obojena revolucija... Ne daj bože da je gubernator stvarno tvrdoglav/lud, onda mu stižu sloboda i demokratija iračko/avganistansko/libijskog tipa.
  • ZoranNS

    02.02.2015 07:06
    SAD, bankarski lobi, Šoroš
    SAD, bankarski lobi, Šoroš traže ostavku, smeta im što je rešen problem sa švajcarcima, a oni tako dobro smislili bankarsko, ekonomsko ropstvo za Mađare, i ne samo za njih, i sada ovaj Orban, čak ni MMF ne poštuje, ruši dobro osmišljeni sistem za podjarmljivanje naroda, država.
  • Лука Лабан

    01.02.2015 21:42
    Новац вам не смрди
    Свако има свој издајнички Отпор.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna