Info
04.02.2015.
17:33 > 17:40
Novi Zakon o prevenciji i dijagnostici genetičkih bolesti, genetički uslovljenih anomalija i retkih bolesti mogao bi da dovede do zatvaranja svih genetičkih laboratorija u Srbiji, upozorio je poznati stručnjak u toj oblasti dr Oliver Stojković.
  • Vladimir

    04.02.2015 20:41
    Nakaradno?!
    Šta je ovde, dragi moji sugrađani, nakaradno?! Što neko želi da dobije odgovor šta je sa njegovim detetom, a ne da ga šetaju od jednog do drugog "stručnjaka" i da trpi da ih zovu "mamice" i "tatice" kao da su i sami deca, an ne očajni roditelji koji gledaju dete koje kopni na njihove oči, a naši "stručnjaci" neće da mu daju dijganozu pošto, jelte, ako je oni ne znaju, onda ni postoji! Tom delu struke i njihovom nadmenom i odvratnom ponašanju i treba da odmognemo svi, ne samo Zojin zakon! Sram vas bilo što jedan ovakav zakon nazivate nakaradnim, a da ne pričam što se o njemu govori 2 godine unazad. Ako ste sada tako vajni pravnici da bulaznite po sajtovima, gde ste bili 2 godine unazada da ukažete na propuste? Sad ste se setili kada je desetina Zoja umrlo zbog nebrige i ignorantskog stava države. Voleo bih da ovako nešto napišete nakon samo jedne sahrane deteta koje još ni u školu nije krenulo... FUJ!!
  • B54

    04.02.2015 19:38
    ***
    Šta, ako ne uspostaviš dijagnozu za šest meseci, što bi imao protiv da to učini neko drugi, nego će deca večno ostajati kod tebe koji si bez znanja, iskustva, opreme itd...
    Sve je ovo pokušaj zadržavanja vajnih instituta sa ponekoliko preplaćenih stručnjaka i zaštita otetih pozicija !
  • btr

    04.02.2015 19:14
    ne vidim problem.
  • Zec

    04.02.2015 18:24
    stručnjaci
    Ovo je samo još jedan unizu zakona koji će ljudima iz struke samo odmoći, a ne pomoći... Ova država je smešna i bespomoćna. Ne mogu roditelji bolesnog deteta napisati zakon, a polupismeni poslanici ga odobriti... Roditeljima svaka čast, ali samo za inicijativu. Svako ko se bavi bilo kakvim egzaktnim ispitivanjem koje je regulisano nekim pravnim aktima od strane države znaće šta govorim...
  • Zavisni Novinar

    04.02.2015 17:21
    A zdravstvo što nam je....
    Kad je sve nakaradno, pa što ne bi bilo i ovo. Možda i da zakonom zabrane odlazak žena zaposlenih u Srbijagasu kod državnih ginekologa, nego da o trošku firme( odnosno velikog dela građana Srbije) idu kod privatnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna