Info
05.02.2015.
11:49
Hrvatski premijer Zoran Milanović kazao je da će Srbija morati da odustane od primene univerzalne jurisdikcije nad državljanima Hrvatske.
  • 05.02.2015 19:23
    beban
    ma hrvati su divan europski narod sa divnom istoriom 1941 su na podrucju jasenovca sadili cvece i ceo rat skrivali srbe rome jevreje i nikada nisu bili uz hitlera bas ni trunke mrznje nikada nisu ispoljili ! pa i danas vole susede i rado se sa svima zele videti i svima pomoci! katolicki srbi vi mrzite vase poreklo ali ako neko to od gore vidi sve
  • Deks

    05.02.2015 13:04
    Srbija mora znati gde su njene granice
    Slažem se sa ovim, neko u Srbiji konačno mora da shvati gde su granice ove zemlje. Mi živimo u lepoj i u evropskim razmerima velikoj zemlji ali političkoj vrhuški u Beogradu to skoro ništa ne znači i o svojim građanima ne brinu, već im je najbitnije da sprovode velikosrpski projekat koji podrazumeva to da su granice Srbije svuda gde žive etnički Srbi a pogotovo oni iz Hrvatske i Bosne. Bez promene takvog stava po meni nema govora o približavanju Srbije Evropskoj Uniji. Takođe i priznavanje legitimnosti akcije "Oluja" i njenog značaja za završetak rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od strane najviših organa u Srbiji, pre svega skupštine, bi trebalo da bude ključno za približavanje Srbije Evropskoj Uniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna