Info
06.02.2015.
14:33
Šefica pregovaračkog tima Srbije u pregovorima sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da postoji politička volja i tehnička spremnost da Srbija počne pregovore po poglavljima 23 i 24, a koja se, između ostalog, tiču vladavine prava, reforme pravosuđa i osnovnih prava.
  • Stanko Simić

    07.02.2015 07:45
    AGENCIJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE NIJE SPREMNA
    Agencija nema kredibilitet da bilo koga kontroliše. Potrebno je da se njen rad i finansijsko poslovanje vanredno ispita. .Odgovornost za to što niko nije kažnjen za nameštanje konkursa za radno mesto – internog finansijskog kontrolora u Agenciji za borbu protiv korupcije o kome je, ne baš precizno i ublaženo, pisala Pistaljka.rs , je na direktorki Tatjani Babić .
    Ovo mesto već više godina , a i do danas, nije popunjeno na propisan način. Budžetska sredstva Agencija troši bez prave kontrole. I ako je državni organ koji treba da suzbija korupciju ona se koruptivno ponaša.Nadležni odbor Skupštine treba da proveri ove navode i pokrene proceduru za smenu odgovornih u Agenciji, a drugi organi svoj deo posla.

  • Драго

    06.02.2015 15:58
    Притиснути Хрватску
    Умјесто да стрепимо оће ли нас Хрватска блокирати на залуђеном путу ка ЕУ, боље би било да од исте те Хрватске затражимо да као насљедник НДХ призна да је изршила геноцид нас српским народом, да врати Јасеновац у стање какво је и био од 1941 - 45, а како за Јасеновац, тако и за остала геноцидна стратишта, и да уведе закон да је негирање геноцида над Србима кажњиво.
    Такође треба прекинути сарадњу с том земљом док год она слави геноцид новијег датума и операцију Олуја.
  • Demagogija

    06.02.2015 15:13
    europljanin
    Prestanite sa demagogijom. Sve ste podpisali da bi dobili datum a sada nemozete nosta da ispunite da otvorili bilo koje poglavlje. Pokrijte se USIMA i cutite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna