Info
06.02.2015.
18:53
Sindikat radnika u prosveti Srbije saopštio je da ni nakon današnjih razgovora sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem o prekidu štrajka prosvetara, nije ostvaren nikakav napredak zbog, kako su naveli, nespremnosti ministra na kompromis.
  • 07.02.2015 12:17
    Obrazovanje u Srbiji
    Deca nikad gluplja, nastavnici nikad losiji, sindikati pretvoreni u porodicni biznis.

    Da dobijete 3x vece plate, hoce li bi se ista iz prethodne recenice promenilo?

    Svi nastavnici su znali koji posao imaju, 3 meseca godisnjeg, i radno vreme nikad vise od 7h dnevno, manje od 30h nedeljno. I plata u skladu sta tim. Ali nije im dosta, oni hoce i velike plate, jer eto misle da vrede vise. Ako vredite vise, dajte otkaz, idite na biro, pa da vidimo koliko vredite. Zna se ko postaje nastavnik, najgori studenti.

    Ovaj strajk je samo pokazao da ogromna vecina nastavnog osoblja po osnovnim i srednjim skolama nema ni trunku morala neophodnog za obavljanje posla. Zabole njih za decu koju treba da uce, samo su im njihova debela dupeta bitna.
  • Neko iz mase

    07.02.2015 05:49
    Dole vlada
    Podrška prosvetarima!
  • Dijana

    06.02.2015 20:28
    kolateralna steta
    A djaci su kolatealna steta ni krivi ni duzni.Vratite djake u skolske klupe i ucite ih.
  • Petao Sofronije

    06.02.2015 19:49
    Cirkus jos traje
    Kao sto sam i ranije pisao, prosvetarima se uopste ne prekida strajk. Rade manje plata ista. Koji radnik ne bi pristao da radi pet umesto osam sati, za istu platu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna