Info
06.02.2015.
19:50
Narodna banka Srbije će, umesto preporuka, ovoga puta doneti sistemsko i konačno rešenje u vidu propisa, kako bi pomogla građanima zaduženim u švajcarskim francima, izjavio je večeras direktor Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama u NBS Ðorđe Jevtić.
  • Bananica

    06.02.2015 20:35
    Sramotno,kakva je ovo bananica drzavica,pa ovo nema nigde.....
  • 06.02.2015 20:09
    Osnovno pitanje ovde je cije interese stiti tzv NBS? Jedino je sigurno da ne stiti interese gradjana ove zemlje. Indeksiranje kredita u stranoj valuti, a bez mogucnosti da se krediti daju u domacoj valuti jednostavno znaci da banke "izvoze" domaci real estate, ali ne u inostranstvo, vec na domace trziste.
    Kada bi zastupala interest gradjana ove zemlj, tzv NBS bi donela propis ili da postoji mogucnost kreditiranja u domacoj valuti, a ako ne, onda mogucnost gradjanima da se zaduzuju u inostranstvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna