Info
07.02.2015.
17:00 > 16:29
Odluka vanraspravnog veća zagrebačkog Županijskog suda da odbije zahtev Tužilaštva da se osuđenom ratnom zločincu Branimiru Glavašu ponovo odredi zatvor je još jedan dokaz da hrvatsko pravosuđe sistematski štiti zločine koji su masovno počinjeni prema Srbima, ocenio je danas predsednik Koalicije udruženja izbeglica Miodrag Linta.
  • анониман

    08.02.2015 13:32
    @Неђо из Кистања
    Неђо, све се слажем, али заборављаш почетак ове приче!

    То је Шабац 1914.-те, а мало и преко Саве, у Митровици!
    Те јединице АУ војске су биле скоро искључиво састављене од Хрвата и починиле су злочине којих се стидела и АУ! Сада су отворени архиви АУ, а занимљиво је да је само ЈЕДАН српски историчар отишао да их испита!
    Тада су се десили први злочини, са вешањем деце и парањем трудничких стомака, само што нису дефинисани као геноцид, јер тај појам још није заживео! Био је и геноцид Турака и остале њихове "браће" према Јерменима, најизразитији могући, па није тако декларисан! Испада да само Јевреји имају тапију на тај назив, иако су се такве ствари дешавале и пре њиховопг страдања!
    Дуго времена је то Хрватима у генетици иако воде српско порекло!
    Ако је Турчин крвав до лаката, потурица мора до рамена! Да би се доказао!

    Поздрављам те! Некад заиста пишеш глупости (око подржавања странака), а некад заиста убодеш праву ствар!
  • Неђо из Кистања

    07.02.2015 20:26
    Само ви Хрвати радите свој посао
    У Хрватској се и дан данас предано и здушно ради на великом заташкавању геноцидау у Другом свјетском рату, односно у акцији Олуја 1995. И што је најгоре, добро им иде понајвише захваљујући нашој инфериорности према најтрагичнијем дијелу наше срске историје. За 20-30 година, ко доживи, нек се не чуди ако буде доведено у питање да ли је Јасеновац уопште икада и постојао.
  • 07.02.2015 17:33
    Tomislav Nikolić ih odlikuje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna