Info
07.02.2015.
15:38
Aleksandar Rold (19) iz Banjaluke izboden je preksinoć na smrt u dvorištu Osnovne škole "Jovan Cvijić" u naselju Kočićev Venac.
  • @jugosloven

    07.02.2015 18:48
    Novi Sad je pun takvih spodoba. Svako ubistvo, pljačka, prebijanje i slično je na neki način povezano sa njima, patrijotama iz Bosne, Hrvatske i sa Kosova. Ali oni su udarna pesnica ove vlasti i takvi bezumni degenerici su mnogo korisniji ovoj vlasti nego obrazovani i vredni ljudi. Zato ih se i nakotilo ovoliko, a pametnih sve manje.
  • Jugosloven

    07.02.2015 15:54
    Saucesce
    Saucesce porodici nastradalog.

    Ovi "patrijote" su u sustini suicidne osobe, jer deluju tako kriticno..i zele sa sobom u propast da povedu i nas normalne.

    Iz price se vidi, da je "od ranije pozant policiji" ubio "dobrog , neosudjivanog" a uz to jos i "nacionalno sumnjivog" decka sa prezimenom Rold (K und K).

    Sta jos treba da se desi pa da prestanemo da verujemo "patrijotama" i kad nam ruku pruzaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna