Info
09.02.2015.
21:17
Preliminarni izveštaj članova komisije za ispitivanje navoda o doktorskoj disertaciji bivšeg visokog funkcionera DS Aleksandra Šapića pokazao je da postoji preuzimanje iz drugih dela bez navođenja izvora, u meri koja bi mogla biti značajna za kvalifikaciju tog doktorata kao plagijata - izjavio je za Danas Zlatko Stefanović, rektor Univerziteta Union.
  • 10.02.2015 12:05
    Ni manje ni više od Stefanovićevog, Malog, ... nastavite niz ...
  • Robi

    10.02.2015 08:51
    da se ne lazemo...
    Doktorat na Unionu? Ili Megadentu? Fabusu? itd? Pobogu... Dovoljno je smesno kad neko kaze da je diplomirao tamo, a doktorat - to je urnebesno :D Samo mi je u celoj prici Sapica skoro pa zao: on je covek hteo da se bavi politikom, video je da si tamo generalno faca ako si neki drmr, i covek resio problem kako su ga resili i 70-95% ostalih drmr politicara. I tako bi verovatno i ostalo da nekome nije palo na pamet da coveka sa ovakvim Miki Maus doktoratom, stavi na poziciju kao sto je Predsednik Skupstine, odnosno Ministar unutrasnjih poslova. A da ne pominjemo da nam aktuelni predsednik drzave u trenutku kandidovanja nije ni znao da ima fakultetsku diplomu, vec je na upitniku zaokruzio SSS! Da ne nabrajamo dalje, moglo bi u nedogled... Ovako, ovaj ostaje ministar, ovaj drugi predsednik, ostali su isto tamo gde jesu, smeju nam se svima u lice, a jedan Sapic se provlaci kroz blato i nece se stati dok ga ne ponize do kraja... Sapicu, odrekni se tog doktorata i bezi iz zemlje dok ti je jos ostalo ista od tvog imena... Sigurno postoji neka tacka na svetu gde se ljudi secaju ko je Aleksandar Sapic.
  • Radovan III

    10.02.2015 07:34
    decko koji obecava
    Ko mu je kriv sto nije clan "biblioteke, jbte"...
    Sapicu,trkom u sns, ima sve da bidne u redu.
    Napre-dno !
  • KOmša

    10.02.2015 07:25
    Sumnja se svašta
    Sve te sumnje su neosnovane.
    Eto recimo svi znamo da sumnjamo da gosn predsednik nije završio fakultet, ali je ipak naša sumnja neosnovana jer on ima diplomu.
    Sumnja se da čuveni Mića nije DR... ali je on lepo na TVu pokazao svojih par doktorskih radova.
    Sumnja se i da neki drugi stručnjaci koji se druže sa vođama nemaju legalno pribavljene titule.
    Nemojte sumnjati,...
    ....nema vajde od toga.
  • 09.02.2015 22:47
    ajdeee
    ma šta pričate...:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna