Info
17.09.2015.
07:55 > 08:01
Radio-televizija Srbije zatražila je od mađarske vlade da kazni policajce koji su pretukli njenu ekipu na graničnom prelazu Horgoš.
  • Niina ns

    17.09.2015 15:47
    Podrska ekipi, podrska nasim novinarima, pogotvo ovoj divnoj devojci...Madjarska, stidi se...
  • Marija

    17.09.2015 13:23
    Svako ko podrzava pendrecenje ljudi koji su na radnom zadatku je kompletni kreten, nadam se da nece biti cenzurisano jer drugi izraz ne postoji. Kako neko normalan moze da pomisli i najgoroj nocnoj mori da je ovo sto se desilo bilo sta nego medjunarodni skandal. Sramota za Madjarsku sto je u EU, sramota za EU sramota za sve koji su dali zeleno svetlo. A podrsku za divnu reporterku koja je niz godina u medijima i visoki je profesionalac kao i za ekipu.
  • Maja

    17.09.2015 13:14
    Za svaku osudu je ponašanje mađarske policije, prema izbeglicama koje su pobegle od rata.... pravi fašizam
  • 17.09.2015 12:43
    @Glumatanje - po direktivi "dobijate verojatno vise od sendvica." Kako vas nije sramota da tako komentarišete? Vama je najvažnija prodaja smrdljivih sendviča nego da pomognete bilo kome! Nije ni čudo što vas niko ne podržava! Zar ne vidite šta se desilo našim novinarima kada su pokušali da snime događaj o migrantina na granici sa Mađarskom? Ovo što su komšije uradili našim novinarima nije za pohvalu! Budite malo pamenti i manite se fore sa sendvičima! Dosadili ste narodu! Pomagajte malo i siromašnima nego što prodajete fore sa sendvičima!
  • 17.09.2015 12:22
    Ko je ovde krivac?
    Sad neka Mađarska traži izručenje istih novinara i TV ekipa koje su illegalno nasilno prešle Mađarsku granicu sa migrantima i time povredile teritoriju Mađarske. To je krivično delo za koji sledi 3 godine zatvora. Valjda i za novinare važi red i zakon, ili pendrek i zatvor. Ili mislite da su novinari(pogotovo ova Beogradska) iznad reda i zakona?
  • glumatanje

    17.09.2015 10:45
    po direktivi
    dobijate verojatno vise od sendvica.
  • Blagomir Mitrasinovic

    17.09.2015 10:33
    Bravo za Madjare
    Obaska sto su ih pendrecili (s pravom), nego sto tzv PTC, zajedno sa tzv NUNS i tzv UNS izigravaju velicine, pa ni manje ni vise nego nesto "zahtevaju" od madjarske vlade.
    Osnovno pitanje ovde je zasto ne zahtevaju od sopstvene vlade da ih zastiti ako misle da ih je ugrozila neka strana sila? Odgovor je da oni sopstvenu vladu ne smeju da pitaju nista te ovim glumatanjem velicine zele da prikriju tu poraznu cinjenicu.
  • marko

    17.09.2015 09:22
    embargo madjarskoj
    ne idite ne kupujte nista neka im daju embargo zidovi jedni koja fora tuku jadne ljude iovako izmorene ajde probaj po ovoj vrucini da hodas nekoliko km...sa djecom sa stvarima...,
    m,adjarsku treba izolirati neka propadne neka moli za pomoc. Brebrzo su amerikanci uvalili blackberry i ostale tvornice po madjarskoj kao suzuki pa se razbahatili seljaci. Pazxi skolovanje nemaju pojma o negleskom tupi glupi probao sam sa nekima da koumiciram...jad i bijeda i oni kao stite sengensku granicu do prije par godina su bili cigani po selima oko budimpeste . kradu strance po budimpesti lazni policajci svasta. To treba izolirati. Necu ni Nutelu vise da kupujem od njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna