Info
19.09.2015.
14:36 > 18:26
Svi nezakonito upisani đaci su ispisani iz Zubotehničke škole, nakon što je utvrđeno da ih je direktorka Biljana Blagojević Sedlar upisala preko veze. Inače, od 1. septembra direktor sme da upiše još đaka, ali samo ako se neko ispiše.
  • Novosađanka

    19.09.2015 17:49
    ponižqvqjuće
    Ovaj događaj je samo jedan u nizu koji uništavaju naš obrsazovni sistem. Kad se povede reč o prosveti uvek se prvo pominju mizerne plate a škripi na svim stranama. Loša predavanja ako želite da vam deca imaju znanje morate smi da se potruditi ili ako imate mogućnosti da platite privatne časove, loš program, veliko prisustvo protekcije. Ivi što pominju bahate roditelje i bahatu decu malo neka pogledaju ko su ti ljudi i kakva su im deca među njima ima najviše onih kojima ti isti prosvetari gledaju kroz prste i dela odlične ocene a samo znanje je vrlo upitno.
  • Crna sova

    19.09.2015 17:07
    Borislav
    Trazimo proteste prosvetara zbog ovakvih stvari, zbog bahatih, direktora, zaposljavanja preko veze i stranke, proteziranja dece... a ne samo zbog plate!
    Onda cemo svi biti uz njih (prosvetare) jer ce protest biti za dobro svih nas


    Protesti su i inače za dobro svih. Ili mislite da se to što su profesori loše plaćeni, redovno uniženi, ostavljeni na milost i nemilost hirovima stranaka, bahatih roditelja i nevaspitanih učenika ama baš nikako ne odražava na društvo u celini?
  • borislav

    19.09.2015 15:39
    Trazimo proteste prosvetara zbog ovakvih stvari, zbog bahatih, direktora, zaposljavanja preko veze i stranke, proteziranja dece... a ne samo zbog plate!
    Onda cemo svi biti uz njih (prosvetare) jer ce protest biti za dobro svih nas
  • misao

    19.09.2015 15:24
    Svaki direktor u Srbiji
    Izgleda da će pre da zatvore celu školu nego što će njoj nešto da bude. Osim privatnih preduzeća, svaki je direktor takav. Bolje da je upisala celo odeljenje, nego da ih je, kao u moje vreme, nagurala po 40 i više u jednom odeljenju.
  • ZAŠTO

    19.09.2015 15:24
    NEKAŽNJENO???
    "Direktorka je prošla nekažnjeno"

    Deca nam se kažnjavaju, a profiteri opstaju!

    Je li to u redu??? Ko je na vlasti??? Ko je kriv??? Ko nam misli "dobro"???

    Samo toliko!
  • 19.09.2015 15:13
    Je li direktorka Napredna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna