francuska barena sunka, italijanska barena sunka, praska barena sunka ... Kochschinken!
mi smo to zvali "iza 'leba u pec"; barena sunka za Uskrs je bila nesto posebno, kad se lebac ispece, onda se u plek stavi sunka, nalije malo vode i ostavi 24 sata u furuni da se obari polako u svom saftu...to je bio miris i aroma, a ne ovo danaske. naziv nije bitan, nego kvalitet mesa i aroma proizvoda.
ПРАШКА ШУНКА, за наше тржиште је имала назив баш по мери. Пошто је главни састојак „Прашак" како је друкчије звати.
Исто тако ако мислите да вам тече мед и млеко, варате се. Велика вероватноћа је да је то размућено млеко у праху а мед фалсификован белим шећером од шећерне трске.
Mislim da imamo srece. Mogli bi da nas tuze zbog vredjanja. Ovo ni nalik Praskoj sunki. Nazvite je drugacije, proizvod srpskih trovaca, pardon mesara. Jel jos stavljaju piljevinu u kobasice. Naravno , samo u one za nase trziste.
Jela u Pragu pravu prašku, setila se ukusa iz detinjstva... Nije puna vode, nije slana, ima ukus mesa. Uživancija. I treba ovima zabraniti da svoje splačine nazivaju praškom šunkom (uglavnom ih zovu kuvana šunka i slično). Jedino ne znam šta mi više da kupujemo!
koliko je meni poznato sastoji se od 50tak procenata vode uz dodatak aditiva koji sprecava da ta voda iscuri a naravno ima i sunke u tragovima, mislim da ta kolicina svinjskog buta moze da se foreznicki dokaze analizama, mozda bi bolje bilo nazvati STISNJENA VODA SA SUNKOM
tvoja ishrana ubija mnogo više životinja nego oni koji jedu mesu
načini se razlikuju, samo što se vi vaš način ubijanja krijete i kažete da to ne radite (sojina polja u amazoniji)
uostalom, ako si vegan, poštujem jer ne može svako meso jesti, što zbog toga što si rekao što zbog toga što ne ide, ali ako se hvališeš i samo si zbog toga vegan, onda si kreten
Imaćemo brend "Srpska šunka", šumadijska šunka, mačvanska šunka, vojvođanska šunka...
ko prvi registruje...
Ovi napadi veganista iz NVO su samo podsticajni.... da se više pojede.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Srbija ostaje bez praške šunke
Autor: Blic
Info
•08.08.2016.
•09:14 > 12:49
Komentari 15
Kochschinken
mi smo to zvali "iza 'leba u pec"; barena sunka za Uskrs je bila nesto posebno, kad se lebac ispece, onda se u plek stavi sunka, nalije malo vode i ostavi 24 sata u furuni da se obari polako u svom saftu...to je bio miris i aroma, a ne ovo danaske. naziv nije bitan, nego kvalitet mesa i aroma proizvoda.
Toma grobar
Исто тако ако мислите да вам тече мед и млеко, варате се. Велика вероватноћа је да је то размућено млеко у праху а мед фалсификован белим шећером од шећерне трске.
Nervirach
b. venturini
gari
Baltazar
NS
Domaćin
Bugi Vugi
Stop Vegani!
AntiVegaNS
z
antipatrijota
zealot
načini se razlikuju, samo što se vi vaš način ubijanja krijete i kažete da to ne radite (sojina polja u amazoniji)
uostalom, ako si vegan, poštujem jer ne može svako meso jesti, što zbog toga što si rekao što zbog toga što ne ide, ali ako se hvališeš i samo si zbog toga vegan, onda si kreten
Živelo meso!
ko prvi registruje...
Ovi napadi veganista iz NVO su samo podsticajni.... da se više pojede.
VegaNS
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H