Info
16.12.2010.
09:49 > 15:38
Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana maloletnim M.Z. i S.S. iz Budisave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljube nad detetom.
  • milojko

    16.12.2010 12:29
    strašno
    Kad god pročitam ovakvu ili sličnu vest,naježim se.Šta postaje od nekih "ljudi" nikad mi neće biti jasno.Radio sam sa suprugom u firmi koja je propala,više puta sam mobilisan,radio sam teške i ponižavajuće poslove,supruga i ja smo prošli "sito i rešeto" kao i mnogi građani ove napaćene zemlje ali sam uvek gledao da budem ČOVEK. Nikad neću opravdavati ratne zločince,pedofile,silovatelje,huligane,agresivce...Nema opravdanja,najveća kazna za ove monstrume!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna