Autor: B92

Info
27.09.2017.
10:52
Svi se ponekad osećamo kao da nas naš nadređeni ne podnosi, ali teško je oceniti kada je u pitanju samo naš subjektivni osećaj, a kada je to faktičko stanje.
  • Čučuk Stana

    27.09.2017 17:04
    @Sedam
    Tako je! Ja mom podapela nogu kao slučajno... pružila mu ruku da ustane i rekla: sledeće put leti glava! Ako se prepozna neka kaze kakav je seronja bio a kakav je danas!!
  • Gerga

    27.09.2017 12:29
    Nije za sve
    Ovo su saveti za zaposlene kod privatnika. U državnom sektoru je sasvim drugačije, svi se međusobno vole i cene jer sisaju istu stvar, tj državne jasle su dovoljno široke i za rodbinu i za prijatelje i za sve partijske poslušnike svih fela i rasa...
  • Sedam

    27.09.2017 11:35
    Pa super. Ispada po tekstu, ako vas šef ne voli, a sva je prilika da vas i ne voli - dajte otkaz. Odličan savet, naročito što poslova ima na sve strane više nego nezaposlenih.

    A sačekajte ga na mračnom mestu, razbijte đubretu njokalicu, objasnite mu da neće preživeti ako vas i dalje maltretira, kako da to najbolje i nekažnjeno uradite - tih saveta nema, jel'da ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna