Autor: Danas

Info
30.09.2017.
13:49 > 14:12
Prema "metodologiji" gradonačelnika Beograda Siniše Malog, po kojoj je dug grada Beograda na kraju 2013. godini iznosio 1,1 milijardu evra, javni dug Srbije iznosio bi danas preko 100 odsto BDP-a (koji je oko 35 milijardi evra) umesto oko 65 odsto koliko Ministarstvo finansija tvrdi da iznosi.
  • Nebojša

    02.10.2017 09:51
    Mali
    Mali uvek gleda sva dugovanja i potraživanja, ali tako se ne gleda, jer postoji spoljni dug, psotoji unutrašnj dug, postoji javni dug,....
    Očigledno je da se parametri ne posmatraju kako treba i ovaj tekst to lepo objašnjava.
    USA bi onda bile dužne 120.000 milijardi USD po ovoj metodologiji što nema veze s mozgom.
    A državi bi onda pripali i svi dugovi javnih preduzeća bilo unutrašji bilo spoljni.
    Mali je trebao da kaže koliki je stvarni dug Beograda a koliki je dug javnih preduzeća, pa onda da kaže dug Beograda je iznosio a sada iznsi, a potom dug javnih preduzeća je bio toliko a sada iznosi. Onda bi sve bilo jasno, a bilo bi jasno i kada bi se objasnilo kako je smanjen dug javnih preduzeća, koliko plaćanjem a koliko otpisivanjem.
  • NN Lice

    30.09.2017 15:53
    Pali Mali
    Em Mali em glup...
  • Milan

    30.09.2017 14:41
    Kao mali Djokica
    Kad se celokupna vladavina SNS zasniva na obmani i bleferaju onda su i pojedini segmenti isto takvi.Pricati da imas najbrzi rast u Evropi ,a ustvari imas najnizi u regionu,pricati o borbu protiv korupcije i kradje a stititi ministre koji javno kradu,pricati o stednji a novogodiosnju rasvetu kititi u septembru,praviti inaguraciju sa 5 tona mesa ,graditi fontane sa 2,2 milona eura a nemati kanalizaciju u delovima Beograda.. Celokupnu vladavinu zasnivati na pljuvanju predhodne vlasti i otimacini u mesto na razvoju ekonomije. A onda lazni doktor ,kao djak ponavljac, pravi nekakve racunice kao da su svi nepismeni.
    Ako i pored ovakvih rezultata, ova vlast pobedi u Beogradu, onda ovaj narod nije ni zasluzio bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna