U velikim trgovinskim lancima nema prirodnog meda, Da bi se ogradili od prevare na dekleraciji piše; Pekarski med. Dakle po prirodni med kod nekoga ko drži košnice ili na sajmovima meda, tu se oni medjusobno poznaju i paze da prodaju prirodni pčelinji med.
Fghhvvhv, to nam govori da nemaš pojma o temi o kojoj pišeš, ali si se ipak odlučio ostaviti komentar. Prirodna osobina svakog meda je da se kristališe, ili "ušećeri" kako ti kažeš, a zavisno od toga kakav je sastav meda (odnos glukoze i fruktoze u njemu) zavisi i brzina kristalizacije. Dakle, svaki prirodan med će se kristalisati.
Pasirani paradajz koji Italijani prodaju širom Evrope kao svoj proizvod je samo "pakovan u Italiji". Gro je uvezeno iz Kine. Tek kada piše "proizvedeno i pakovano u Italiji" možete biti sigurni da je taj paradajz baš iz Italije, a ne iz Kine. Isto važi i za med, čitajte etikete. Kupujte med od lokalnih ljudi, ne od preprodavaca na pijaci. Ako nemate para za teglu meda od 800 dinara, onda bolje nemojte ni jesti onaj sirup od 400. To nije med.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Cela Evropa zatrpana lažnim medom
Autor: Euractiv.rs
Info
•26.10.2017.
•07:47
Komentari 6
novosađanin
Cipiripi
Fghhvvhv
Meda
knez
Zivan
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H