Info
05.01.2011.
17:02 > 15:08
Novosadski Apelacioni sud potvrdio je presudu Osnovnog suda na osnovu koje bivši direktor Pozorišta mladih Tomislav Knežević nije kriv za ometanje štrajka glumaca tog teatra, koji se desio pre oko četiri godine.  
  • Sanja

    06.01.2011 13:03
    Da li je novi direktor povukao krivične...
    Šta bi sa tim krivičnim prijavama protiv glumaca, koji su de fakto uzimali novac za predstave koje nisu igrali (nije bilo predstava), kao i za fiktivne ugovore, za nepostojeće poslove?
    To su dešavanja pre ovog Kneževića, jer on je samo podneo (što mu je i zakonska obaveza) krivične prijave protiv tih "glumaca", tj. "kriminalaca u kulturi"!
    Gle čuda, kasnije baš ti glumci, ispadoše vođe štrajka!
    Čudno?
    Ili baš i ne?
    To su oni što su skakali na snimcima ispred pozorišta mladih kao huligani, a potom sa sve stavljenim kragnicama u Kliničkom centru Vojvodine (čije rukovodstvo drže LSV), održaše konfernciju za štampu i elektronske medije.
    Čim se sve završilo iste likove ste nasmejane mogli da vidite u Gradu, ali ovaj put bez kragnica oko vrata!?
  • @Anonimus

    06.01.2011 07:23
    Ala ste vi naivni!
  • SREMAC

    06.01.2011 00:18
    LAŽIRANJA
    Glumci su dobro odglumili.Pozorište mladih propada,propada i propada...ko je kriv ?
  • 05.01.2011 22:59
    O kojim kadrovima vi pricate kad znate i sami koja stranka drzi sudstvo, svakako ne DSS. Ova presuda moze samo da nam vrati veru u pravdu jer doticni gospodin nije DS a osobodjen je.
  • WildOne

    05.01.2011 21:29
    ...iste bitange i dalje u vrhu sudstva, ološ i jad, kadrovi "pravnih" fakulteta širom zemlje Srbije, počevši od novosadskog pa do kragujevačkog...
  • sour

    05.01.2011 19:05
    komentar
    Kadija te tuzi,kadija te sudi,uvek bilo i bice.Da je pretucen neki politicar ,drugacija bi presuda bila.U ovoj zemlji su uvek dvostruki arsini,zato nam se svasta i desava,mnogi su nedodirljivi.Toliko o novim sudijama,tragicno,zato su ih tako brizljivo birali.Zemljo Srbijo,.... iz Domanoviceve Dange i Vodje,....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna