Info
07.01.2011.
11:54
U Srbiji je u 2010. godini, prvi put od kada se vodi evidencija, broj zatvorenih radnji bio veći od broja novoosnovanih, saopštila je Agencija za privredne registre (APR).
  • Nezavisni Vojvodjanin

    08.01.2011 07:07
    a inspekcije
    i ne samo sto izmisljaju raznorazne taxe,nego i inspekcije ubijaju preduzetnistvo svojim bezobrazlukom,izmisljaju se raznorazna pravila,nedostatci,drze sluzbenog lista ko pijan plota i za nemanje poklopca na kanti za smece dobio je kaznu 200000 dinara,u roku 6 meseci opet mu dosla trzisna i opet 200000 dinara druge kazne jer u WC-u nije na vratima imao zakacaljke za mantil da doticna okaci svoj od poreza kupljen mantil pa mu razrezala na bazi ovog nedostatka.E a koji dzep to moze da izdrzi.Komunalne,saobracajne,trzisne,finansijske inspekcije koje preduzetnike bukvalno unistavaju i zbog 20-30 dinara razlike u kasi.Mozes misliti jake li nepravilnosti....Odvratno i gadi mi se ovakva Srbija.Nisam za ovo glasao,niti cu ubuduce.I dobro cu razmisliti hocu li uopste vise izlaziti na izbore dabi dao nekome legitimitet.
  • Shomy

    07.01.2011 20:34
    investicije?
    I onda se pitate zasto ima tako malo stranih investicija u Srbiji. Pa ove DS-ovske buba svabe niko zivi ne moze nahraniti. Ma Turci su bili mila majka za ova g...a. Stavite se u polozaj nekog starnca koji ima lovu. Da li biste ulozili u Srbiju. Odgovor je poznat. U zemljama EU privatni preduzetnik ima od 19-35 stavki koje mora da plati, u zavisnosti od zemlje do zemlje. A u Srbiji, verovali ili ne cak 65. Proverena informacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna