Info
09.01.2011.
09:41
Dok Evropska unija strahuje da je hrana zagađena veoma toksičnim dioksinom iz Nemačke dospela i u druge zemlje, nadležni u Srbiji tvrde da nema razloga za zabrinutost.
  • sremac

    09.01.2011 10:49
    ONI NIKAD NISU NI IMALI DOBRA JAJA
    Vidi se da smo mi Srbi specifičan narod i da je dobro što nismo u EU.Jedan od razloga su i ta famozna jaja.Da smo članica EU odmah bi nas napali da su otrovna jaja došla sa Balkana,tačnije iz Srbije.Pobili bi nam svu živinu,zatvorili farme i uveli vojnu upravu,ovako je dobro što je 4 700 preduzeća zatvoreno u Nemačkoj, ne u Srbiji.Holanđani polako jedu majonez i testeninu,dobro je truju se,ali truju i naše u Hagu.Može da se desi da EU doživi fijasko zbog jaja,eto sreće za nas Srbe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna