Info
10.01.2011.
07:26 > 14:36
Vuk Nastić, kome je pre sedam meseci američki sud oduzeo decu i zabranio mu da ih viđa zbog navodnog zlostavljanja mališana, dokazao je na poligrafu da nije kriv i taj argument će verovatno i presudno uticati na ishod suđenja zakazanog za 26. januar.
  • Novosađanin

    10.01.2011 10:59
    Odkud vam to?
    Ne, nisu im kršili građanska prava i verske slobode, jer su ona ipak deca (starosti 5 i 8 godina) pravoslavne vere (i slučajno etnički - Srbi), koja su (kako i logika kaže) predata na staranje dvema (deca su rastavljena da ne bi koristila srpski jezik) "muslimanskim porodicama" u Americi i nije im (odlukom Agencije za zaštitu dečjih prava) dozvoljeno da komuniciraju na maternjem srpskom jeziku!?
    Gore pomenuti (malecki) Nastićevi naslednci imaju američko i srpsko državljanstvo!
    TO JE DEMOKRATIJA NA AMERIČKI NAČIN!
  • Ja

    10.01.2011 08:20
    A ko će onda iskontrolisati FBI!? Totalno ludilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna