Info
10.01.2011.
21:58
Austrijska policija raspisala je međunarodnu poternicu za 25-godišnjim Srbinom Milosavom Maletićem, osumnjičenim za ubistvo deteta.
  • 11.01.2011 08:39
    @animalac
    Dobro jutro g-dine Anonimus. Ne slažem se sa vama. Ne treba njemu milonče. Za njega je i smrtna kazna malo.

    jedan mali komentar: Uopštavanje ekstremnih slučajeva i dovođenje u istu ravan sa nacionalnim nije izum od juče. Omalovažavanje naciona uvek je bilo i biće. Naročito je efikasno kada imate ljude koji od drveta ne vide šumu i ne mogu da prepoznaju šta se dešava i šta čuči u mračnim lavirintima njihove podsvesti.

    U svakoj populaciji ili nacionalnoj zajednici postoje takvi slučajevi. Ubijanje dece, čedomorstvo, pucanje na đake u školi, silovanje i zlostavljanje vlastite dece,ubijanje kongresmena i ljudi oko njih, otimanje dece zbog socijalnih, kulturnih i obicajnih razlika,...

    (nastavak drugog pasusa)...izgleda da i Vama treba neka pomoć. Možda. Ili ste više za to da i Vi dobijete milionče.
  • 11.01.2011 07:29
    @animalac
    jesi li se probudio... zar nije srbenda. posle vasih komentara, sta drugo zskljuciti. dajte mu miliomce da ga, kao miladina nagradite
  • 10.01.2011 23:50
    @Janko
    U mračnim lavirintima vaše podsvesti čuči... Vama ipak treba profesionalna pomoć!
  • janko

    10.01.2011 22:35
    srBenda
    a sta drugo i ocekivati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna