Info
12.01.2011.
05:44 > 12:40
Gej-lezbejski info centar pokrenuo je inicijativu za promenu Ustava Srbije, kako bi se omogućilo sklapanje istopolnih brakova u Srbiji.
  • semtex

    12.01.2011 11:11
    NE
    Ne samo mogucnosti usvajanja deteta...sve ostalo sta ko radi u svojoj kuci nije me briga dok to ostaje na nivou "svoje kuce"!!!
  • Kaligula

    12.01.2011 09:49
    Ja SVE podrzavam!!
  • tiberius

    12.01.2011 09:39
    podrzavam. brak je najobicniji ugovor izmedju dva slobodna pojedinca. zakon ne treba da se bavi ni njihovim polom ni seksualnom orijentacijom.

    problema ima puno ali ne vidim zasto resavanje drugih uslovljava resavanje ovog. zamena teza i relativizacija.
  • a

    12.01.2011 08:57
    ma daj!!!
    e ovo vise ne lici ni na sta ...samo jos to fali umesto da povecavamo natalitet,stimulisemo radjanje dece ali normalne idemo sve vise u patologiju ....tesko nama sa nasom decom ima da rastu sa kriminalcima i frikovima ...kukukuuu!!!
  • boris

    12.01.2011 08:37
    Lipsi magarce do zelene trave
    Ne bih da zvucim kao homofob, ali stavljanje ovakve vesti na naslovnu stranu je zaista potvrda da gej lobi pocinje da plete svoje pipke po Srbiji. Licno znam nekoliko homoseksualaca i lezbejki i nikom od njih nista ne znaci javno eksponiranje. Cak sta vise vole decu, ali su svesni da ih ne bi mogli odgajati. Podizanje dece je zahtevna duznost, a uslovima finansisjkog kolapsa u Srbiji i prava alhemija. E sad kad procitam ovo, povraca mi se jer izgleda dolazi vreme da ce bogati gejevi moci da se vencavaju i podizu decu, a posten svet ce da se muci i radja socijalne slucajeve.
  • Borisa

    12.01.2011 07:53
    Konacno
    Konacno, pravi razlog za promenu ustava!
    Od muke da se covek nasmeje!
  • Vlady

    12.01.2011 06:21
    Glupost ili zlonamernost?
    Počinjem da verujem da ovakve organizacije postoje da bi i ovo malo građanski orijentisanih ljudi smanjili na još manju meru.Kakve su ovo gluposti?
    U Srbiji se još uvek zlostavljaju žene, deca, slabiji,a juče je i bila završna reč na suđenju zlikovcima koji su ubili Tatona.Toliko ima smeća za počistiti da na ovakve predloge čovek može da gleda samo sa prezirom ma koliko se trudijo da bude tolerantan.Osnovni problem svih manjina sa većinom je nasilje koje ostaje ne kažnjeno, pa kada bude nasilje strogo kažnjavano i prezreno onda neko ima pravo da se bavi ovakvim problemima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna