Info
16.01.2011.
19:08
U Srbiji se svake godine u prvi razred osnovne škole upiše oko 1.000 đaka manje, pa je opštinama ostavljen rok da do oktobra usvoje novu mrežu škola, umesto sadašnje skupe i neracionalne.
  • TT

    16.01.2011 22:37
    reklame za profesora
    jeste, ajde da gomilamo ucenike na jednog profesora.
    cilj ovoga je da ih bude sto vise na casu, a ne da bude jedan profesor na 15 ucenika.
    e stvarno,
    ALAL VERA.
  • Profesorka

    16.01.2011 20:52
    Imam 3 pitanja i dve konstatacije:
    - Koliko će koštati učenik koji je dete sudije, a koliko dete spremačice?!
    - Plavooki će takođe biti više na ceni, ili možda grešim?!
    - Kolika plata će biti ako neko radi sa "problematičnijim" učenicima, kao npr. u Masinskoj školi?!A koliko onoga u umetničkoj?! Jel ima i tu nekih razlika, jer ovaj jado iz umetničke em ih ima malo, em su mu svi dobri ko bubice!
    Blago onome ko radi u Milan Petrović školi...eto njemu plate kao da je poslanik! (pri tome, ne mislim nista lično i loše)
    A i u buduće je potrebno da svaki profesor odštampa svoje flajere, plati si reklamu na Pinku i da oglas u novinama, pa da pravi kampanju prikupljanja učenika, ne bi li mu plata bila veća! Kao i uvek, sve je naopačke, a ovakve nebulozne projekte, planove, promene...šta god, prave idioti!!!
  • jatzans

    16.01.2011 20:07
    Dakle, nemam reči. I dalje se nerviram iako znam da će to samo meni škoditi.

    "...da Ministarstvo prosvete još nema projekat kako će to sve izgledati,..."

    Nikad nismo imali projekat osmišljen na vreme na osnovu podataka, proračuna, izveštaja sa terena, nego smo u oblasti, koja bi morala biti strateška, kao slepci koji idu na pipanje.
    Dobra su nam i pametna deca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna