Info
20.01.2011.
05:22
Predsednik Češke Vaclav Klaus doputovaće danas u Srbiju, gde će mu biti uručena Povelja o izboru za inostranog člana Srpske akademije nauka i umetnosti.
  • dobra dobra

    20.01.2011 07:04
    Gospodina Vaclava Klausa,sam imala čast da slušam i pratim njegovo delovanje poslednjih dvadeset godina.Smatram da je to jedan od retkih političara koji je u tranziciji sprovedenoj od rušenja Berlinskog zida uspeo da i pored mnogo problema izvuče Češku iz duboke komunističke bede,polako i promišljeno.U periodu bombardovanja on je jedan od retkih,koji je stao na stranu Srbije a i u svojoj zemlji je uradio maksimum.Strašo bih volela da se u našoj državi desi i iznedri bar sličan političar,koji ima meru,znanje i viziju u kom smeru da vodi ovaj narod.Cenim gospodina Klausa što nije malograđanin koji se za sitne interese proda i ode u arhivu kao većina naših političara.Valjda će i iz ovog naroda izrasti neko ko neće pasti na materijalnim izazovima koji će poželeti da posle njega ostane istina da je radio za dobro sebe i drugih.Pozdravljam dolazak mudrog i pametnog čoveka,možda neko kod nas i pokuša da ga kopira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna