Info
20.01.2011.
15:19 > 06:50
Vojvođanski proizvođači mleka prete zatvaranjem svojih farmi, upozoravajući da će doći do još veće nestabilnosti tržišta mleka, ukoliko nadležni državni organi hitno ne povećaju premije i otkupnu cenu tog osnovnog životnog artikla.
  • E:T

    03.03.2011 01:38
    Miki
    Da je samo mleko toliko jeftinije, pa da se i ne bunimo, ali tamo mozes kupiti puter po ceni naseg margarina. A sta mislite ko sprecava otvaranje jeftinih radnji tipa nemackog Lidla ili engleskog Tesca? Naravno oni sto su za dinar otkupili fabrike i koji zaraduju ne zahvaljujuci dobro organizovanom i promisljenom poslovanju vec silom.
    Neverovatno je cuti da se mleko koje placamo preko 80 din otkupljuje po 5 dinara! Gde je tu seljaku racunica i zasto se ne organizuju pre no sto ih ovi lopovi iz Imleka obore na kolena? Kad se prisetimo ko nam "vodi" citaj muze drzavu, nista vise nije za cudenje.
  • Miki

    20.01.2011 20:11
    cena mleka
    Juce sam bio poslom u Segedinu, u povratku svratih do marketa pod imenom Tesco, pogledam cenu mleka i zaprepastih se 120 forinti(40,oo dinara)verovali ili ne.
  • TT

    20.01.2011 17:05
    recite miskovicu
    sve sto oni traze, to cemo mi krajnji korisnici platiti. idite kod miskovica jer on je taj koji non stop povecava svoj deo kolaca, a kada vi ocete vise, on nama poveca cenu pa se i tu jos ugradi. vise nama uzme nego sto vama da.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna