Info
22.01.2011.
07:50 > 14:39
Jedna osoba je poginula, dok je druga teško povređena u sudaru koji se dogodio na autoputu između Novog Sada i Subotice.
  • alxxl

    23.01.2011 08:10
    starci
    nije mi jasno šta ovi ovde lupetaju.

    pun autoput na relaciji beograd-granica sa mađarskom je bio gotov do kraja prošle 2010 godine, sa dve trake i sa svim što je potrebno sem mosta na beški koji će biti gotov oko marta ove godien. nemojte, molim vas, to je izjavio naš mrkonjić, pa ne znam zbog čega sada svo to lupetanje?!

    ali sada ozbiljno:
    saučešće svim porodicama poginulih i unakaženih na tom putnom pravcu, i nadam se, da njihova žrtva neće biti uzaludna - političkoj garnituri i sivma koji oko toga odlučuju i imaju moć odlučivanja želim NAJMANJE ovakve stvari! možda to nije lepo sa moje strane, ali odogovornost je odgovornost, a ja više nemam nameru, da praštam...

    ... i ima još šta da se piše o tome....
  • Sosa

    22.01.2011 21:43
    Tako je!
    Prethodni komentatori mi uzeše reč iz usta. Koji autoput i dokle će se stvari u ovoj zemlji nazivati imenima koja znače samo lepe želje.
  • Dr Petrović

    22.01.2011 18:45
    Još jedna duša na "duše"
    Svi ti poginuli, izlomljeni, unakaženi, sve te unesrećene porodice i deca idu na dušu VAMA, POLITIČKIM LOPOVIMA, folirantima, lažovima, najgnusnijem talogu kanalizacije ljudske turbo-folk-nekulture, alavosti, lenjosti i javašluka.
    Nadam se da ovo čita makar jedan od tih zlih političkih ku.vara
  • srdjan

    21.01.2011 18:54
    I opet autoput koji to nije i opet inicijali....
  • G

    21.01.2011 17:44
    Zamolio bih novinare da ne daju legitimitet okorelim kriminalcima koji se nalaze u vlasti ove države. Između Novog Sada i Subotice ne postoji autoput, niti je ikada postojao. Ako postoji potreba, konsultujte saobraćajni zakon, u kojem je definisano šta je autoput.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna